dijous, 9 de març del 2017

GALA LUPRESTI

SOLRE PERCUSSIO i el grup de percussió TRENCAONES duen a terme un projecte solidari amb la Fundació Vicente Ferrer, anomenat LUPRESTI. L'objectiu d'aquest projecte és aportar eines, coneixements i material a un grup de nens, cecs i pobres de la Índia per tal que puguin sobreviure gràcies a la música. Per a poder-ho dur a terme, el proper estiu un grup de 7 persones viatjaran a les instal·lacions de la FVF a Anantapur per ensenyar els coneixements necessaris a aquest grup de nens, amb intenció de formar un grup de percussió que pugui guanyar-se la vida actuant en festes privades, casaments i altres celebracions, i contribuir així a que aquests infants amb poca projecció de futur, puguin sortir de la seva situació actual.

SOLRE PERCUSSIÓ donarà els instruments i material necessari perquè aquest grup pugui continuar desenvolupant-se quan els voluntaris tornin.

Conjuntament amb BAART, s'han el·laborat unes baquetes solidàries, amb la venda de les quals es dona l'oportunitat a un nen a participar del projecte. Qui les compra pot firmar-les i les entregarem al nen per tal que pugui tocar amb elles. A més, una part del preu de les baquetes es destina a la construcció d'habitatges per a les famílies menys afavorides i que viuen al carrer. A data d'avui ja s'han recaptat els diners per dues cases i mitja, tot i que volen arribar a construir-ne tantes com sigui possible

Al web www.luprestiproject.com trobareu més info del projecte.

Per aquest motiu, conjuntament amb l'Ajuntament de Premià de Dalt, han organitzant per al diumenge 19 DE MARÇ una gala benèfica a l'auditori de l'ILLA FANTASIA. La gala, comptarà amb el suport entre d'altres de Judit Neddermann, Tortell Poltrona, Roger Reyes, Pep Callau, els Capgrossos de Mataró, Àlex Casanovas, Mag Pampa Ilusionista, Blaumut, Joan Chamorro, Andrea Motis, Carlota Cerrillo, Roger Corbalán, Morosito i moltes sorpreses més!!

Podeu reservar la vostra invitació amb un donatiu al compte corrent ES23 3058 0572 2227 2001 1182 o presentar-vos directament a la taquilla a partir de les 17h.
  • Adults: Donatiu mínim 12€
  • Joves de 5 a 17 anys: Donatiu mínim 8€
  • Menors de 5 anys entrada lliure acompanyats d'un adult.
Els donatius de Fila0 es faran també al mateix número de compte.

El diumenge 19 de març, us esperem a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada